Категории

Продукти за баня

Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Фирма „Проксима БГ”ЕООД (наричана по-долу за краткост Доставчик) в своя уеб сайт pro-bazar.com (наричан по-нататък за краткост „Сайт”) се придържа строго към конфиденциалност и отговорно ползване на лична информация, която събираме от клиенти или посетители на Сайта.

Проксима БГ“ ЕООД може да обработва лични данни като администратор на лични данни съгласно член 17 алинея 3 от Закона за защита на личните данни.

В момента на предоставяне на информация, Вие се съгласявате да ползваме тази информация, както е описано по-долу.

Моля прочете и Условията за ползване за повече информация относно правилата за ползване на този Сайт.

 

Събиране и използване на информация за лични данни


1. Доставчикът не желае да получава конфиденциална или защитена информация чрез този Сайт.
2. Личната информация, която Вие по желание предоставите на този Сайт с цел получаване на продуктите или услугите, предлагани от Сайта, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.
3. Личната информация се предоставя от Потребителите в момента на регистрация.
4. Типът информация, която може да се събира за целите на сайта, е предоставена от Потребителя доброволно и включва име, адрес и телефон и адрес на електронната поща.

5. Информацията се използва за изпълняване на поръчки от потребителите за доставка на стоките и услугите, които Сайтът предлага.
6. Възможно е да се събира информация за ползването на нашите продукти и услуги и за лични предпочитания, за които сме уведомени.


Индиректна информация

1. Индиректно информация се получава чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват cookies, връзки, страници , логове за достъп до сайта.

2. Такава информация са вашият IP адрес, вътрешните страници и реда, в който ги посещавате и статус на cookies, които са поставени на Вашия компютър от сайта. Това става автоматично. Тази информация се използва за подобряване на Сайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично.

3. Cookies позволяват на уеб сайтовете да идентифицират отделните посетители и по възможност да показват страници, пригодени за конкретния потребител. Те дават на уеб сайтовете памет, с която да разпознават посетители един от друг.

4. Cookies са текстов низ от символи, който се прехвърля от Сайта върху браузъра на Вашия компютър. Те се съхранява като файл на Вашия компютър и се използва от Сайта, за да запомни компютъра, от който достъпвате сайта. Едно куки обикновено съдържа име на домейн, от който идва кукито, дата и време за изтичане валидността на кукито и стойност.

5. Ако предпочитате да не получавате cookies, можете да настроите браузъра си да Ви предупреждава преди да приема cookies или можете изцяло да изключите получаването на cookies във Вашия браузър.

 

Предоставяне на лична информация на трети лица

1. Сайтът не продава, не отдава, не търгува с лична информация, не я разкрива умишлено, нито предоставя на трети лица никаква лична информация, получена от клиенти или посетители, с изключение на случаите по точка 2 и 3.

2. Сайтът може да разкрие лична информация в случай, че това разкриване се изисква от закона.

3. Сайтът може да разкрие лична информация на лицензиран превозвач / куриер за целите, за които тя е предоставена от Потребителя, а именно за доставка на пратки, заявени от Потребителя.

 

Сигурност

1. Сайтът взима разумни предпазни мерки да защити конфиденциалността и сигурността и да предотврати неоторизирано или случайно разкриване на лична информация.

2. Само оторизиран персонал на Сайта има достъп до лични данни и тези служители са задължени да третират информацията като конфиденциална.

3. Въпреки мерките за сигурност, Сайтът не може да гарантира, че неоторизирани лица няма да получат достъп до личните Ви данни.

Връзки към други сайтове

1. Възможно да предоставим връзки (линкове) към сайтове на трети лица.

2. Възможно е съдържанието на тези сайтове да изглежда като част от нашия Сайт, но то всъщност се предоставя от трети лица. Ние нямаме контрол върху него и не носим отговорност за информацията, която предоставяте на тези сайтове.

3. Препоръчваме Ви да се запознаете с политиката за защита на личните данни на тези сайтове, преди да предоставите информация.

Изменения в политиката за защита на личните данни

1. Сайтът си запазва правото да променя своята политика за за защита на личните данни.

2. Всички промени ще бъдат публикувани на сайта за информация на посетителите относно типа на събираните данни, използването им и обстоятелствата, при които тези данни могат да бъдат разкрити на трети лица

Продукт на седмицата

 

Книги временно не предлагаме

 За неопределено време сайтът няма да продава книги.

Количка

Количката е празна.

Бърз достъп

                 

 Facebook стрийм - вижте тук

Търсете

Вход